Mehmetçik Avcılar Anaokulu
MUSTAFA KEMALPAŞA MAH. KARADUT SK. NO 200 İÇ KAPI NO 1 AVCILAR / İSTANBUL

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda ülkemizin çağdaş toplum düzeyine ulaşmasında pay sahibi olmak için okul öncesindeki gelişmelerin sürekli takipçisi olmak ve erken çocukluk dönemindeki çocukların dil, din ya da ırk ayrımı yapmaksızın, tüm gelişim alanlarına yönelik, kişilik gelişimlerini destekleyici bir eğitim ortamı hazırlayarak temel eğitime hazırlamaktır.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitimini yaygınlaştırmak,tüm çocukların fırsat eşitliğinden yararlanmalarını sağlamak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vicdan ve adalet duyguları gelişmiş,farklılıklara saygı duyan, sorumluluk ve öz kontrol sahibi, yaratıcı, duyarlı, kendini ve insanları seven, olumlu iletişim becerilerine ve birlikte yaşama kültürüne sahip, hoşgörülü, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim